14 meter

"14 meter" var den forestilling, der blev lavet i løbet af sæsonen 2007/2008 og opført efter påsken 2008. 

Forestillingen blev genopført i starten af efteråret 2008. 

 

Forestillingen tog udgangspunkt i et Danmark hvor vandet var steget 14 meter. 

Vi mødte en familie hvor moren var alene med fire børn, fordi faren var taget til Ukraine for at arbejde. De fire børn var meget forskellige og gjorde moren så bekymret at hun begyndte at drømme sig væk til en verden hvor alt var godt.  

Den yngste datter blev venner med en gruppe dansende gadebørn, den næstyngste datter var optaget af sin cube(dette samfunds mobiltelefon) og af at drømme et forhold til en dreng fra den rige overklasse, sønnen blev en del af Det grå parti og den ældste datter blev medlem af en undergrundsoprørsgruppe og forelskede sig i den kvindelige leder. 

Vi så også en skole, hvor mange af forestillingens børn og unge gik, indtil den endelige 7.klasses-eksamen, hvor de dygtigste kunne komme videre og de dårlige kom ud i verden. 

Vi mødte den rige overklasse og landets magthavere - Det Grå Parti, der med trusler om vold og kidnapninger styrede samfundet. 

I undergrundsoprørsgruppen blev der lavet digtopråbninger på den lokale café - "Café Suppe", og lagt planer om et oprør mod samfundet. 

 

Billede 25-29 + 1, 3, 4 af Stefan Kai Nielsen