Kom Videre

I foråret 2009 spillede Ragnarocks ungdomshold forestillingen "Kom Videre".

Forestillingen foregik på Klaudias Kamping – hvor tilbagevendende campister, vildfarne festivalgæster og andre var indlogeret sommeren over. Vi mødte en familie, der hvert år vender tilbage til campingpladsen, noget deres teenagedatter ikke er helt tilfreds med. I den anden ende af skalaen var en gruppe unge, der skulle have været på festival, men da det var for dyrt, besluttede de at tage på campingplads i stedet og bare feste dér – hvilket de andre beboer og campingpladsens personale ikke er helt tilfredse med.
Der var også en gruppe miljøaktivister, der arbejdede for at gøre verden et bedre – og grønnere, sted.
Et filmhold havde indtaget campingpladsen sommeren over for at lave en film om konceptet ”Kom Videre”, hvor unge mennesker med forskellige problemer blev hjulpet videre gennem kreative og bizarre øvelser.

I løbet af forestillingen ankommer en dansetrup til campingpladsen, og det skaber problemer – især hos familien. For mens forældrene ønsker at deres teenagedatter skal blive kærester med den unge, ambitiøse filminstruktør, vil datteren meget hellere være sammen med den spændende leder af dansetruppen. 

 

Billede 1-3 og 18 af Stefan Kai Nielsen