Julie Andersen

Underviser, sekretær og bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Julie Andersen. Jeg er født i august 1998, og har tidligere gået på musiklinjen på Espergærde Gymnasium, hvor jeg blev student i 2017. Jeg underviser mandagsholdet og ungdomsholdet. Det er mit trejde år som underviser på mandagsholdet, og første år som underviser på ungdomsholdet. Derudover er jeg også sekretær og bestyrelsesmedlem i Ragnarock.

Til dagligt, ud over at bruge en del tid på Ragnarock, arbejder jeg i Food & Shop afdelingen i Zoologisk Have i København og som vikar i Børnehuset, som er en vuggestue og børnehave, der ligger ved Rudolf Steiner Skolen i Kvistgård.

Jeg har selv gået til Ragnarock på ungdomsholdet fra 2011, hvor jeg nu er underviser i stedet. I 2016 blev jeg også en del af Jætterne, som er et nyt voksenhold i Ragnarock, hvor jeg stadig er aktiv.

Jeg går meget op i, at man skal have lov til at udfolde sig selv kreativt på alle de måder, man har lyst til – om det så er gennem sang, dans, teater, improvisation, leg, musik, akrobatik eller andet. Jeg ved i hvert fald selv hvor vigtigt det er for mig, at jeg kan få lov til bare at slippe min fantasi og kreativitet løs. Derfor er det også en utrolig stor gave for mig at kunne få lov til at hjælpe børn og unge med deres egne visioner og ideer, og få dem til at blive til virkelighed gennem Ragnarock.

Julie Andersen underviser på: