Julie Andersen

Underviser, bestyrelsesmedlem og sekretær

Jeg hedder Julie Andersen. Jeg er født i august 1998. Jeg underviser mandagsholdet og ungdomsholdet. Det er mit fjerde år som underviser på mandagsholdet, og andet år som underviser på ungdomsholdet. Derudover er jeg også sekretær og bestyrelsesmedlem i Ragnarock.

Jeg har selv gået til Ragnarock på ungdomsholdet fra 2011 til 2018, hvorefter jeg så er blevet underviser i stedet. I 2016 blev jeg også en del af Jætterne, som er et nyere voksenhold i Ragnarock, hvor jeg stadig er aktiv. Efterhånden har jeg også været med på en del rejser med ungdomsholdet i sammenhæng med internationale projekter – bl.a. Brasilien, Italien, Island, Færøerne, Estland og Letland.

Jeg interesserer mig rigtig meget for teater og især også for musik – jeg synger selv, kan spille på flere instrumenter og har tidligere gået på musiklinjen på Espergærde Gymnasium, hvor jeg blev student i 2017. Det er rigtig fedt at kunne få lov til at give en masse viden og inspiration, som jeg selv brænder for, videre til andre unge mennesker.

Til dagligt, ud over at bruge en del tid på Ragnarock, arbejder jeg også i Food & Shop afdelingen i Zoologisk Have i København.

Julie Andersen underviser på: