Ungdomsholdet

Vi arbejder med teaterteknikker og udtryksformer ved hjælp af krop og stemme. Via improvisationer og andre øvelser danner vi karakterer og scener, som til sidst stykkes sammen til en forestilling, hvor sang, musik og dans også spiller en vigtig rolle.

Ungfredensborgs musikteaterhold – Ragnarock – , også kaldet ungdomsholdet, begynder sæsonen mandag d. 28. august 2023

Ragnarock er en musikteatergruppe for unge der har lyst til at prøve kræfter af på en scene. Vi arbejder uden manuskript, så vores stykker er skrevet af de unge. Ragnarock er for dig der har lyst til at være en del af en gruppe. En gruppe der, ud over masser af sociale arrangementer, udfordrer dig i at stå på en scene og bruge din fantasi og kreativt, til sammen med de andre deltagere, at skabe en forestilling.

Vi arbejder med teaterteknikker og udtryksformer ved hjælp af krop og stemme. Via improvisationer og andre øvelser danner vi karakterer og scener, som til sidst stykkes sammen til en forestilling, hvor sang, musik og dans også spiller en vigtig rolle.

Vi kommer til at arbejde med fysisk teater, sang og musik, men også med lyssætning og effekter for dem der elsker at nørde det. Vi prøver så vidt muligt at inddrage deltagernes andre talenter, hvad enten de er dansere, sangere, akrobater eller boksere.
Vi mødes hver mandag og torsdag kl. 18.30 til 21.30 på Baunebjergscenen på Humlebæk skole – udskolingen.

Der er ingen forudsætninger for at være med. Du er lige velkommen hvad enten du har stået på en scene før eller ej. Vi vil gøre hvad vi kan, så niveauet passer til dine behov.
Der vil i årets løb være weekendture med overnatning, bl.a. til Sverige, og så vil vi i slutningen af året vise den forestilling vi har skabt, for publikum.

Vi har desuden et stort internationalt samarbejde. Der vil være rig mulighed for at komme ud og rejse med gruppen, hvis man engagerer sig og brænder for det. Vi arbejder ofte med andre unge fra teatergrupper i andre lande. Vi giver de unge mulighed for at opleve nye kulturer og mennesker på en anden måde end man oplever det som turist på charterrejse.
De fleste mødedage er der mulighed for et lift fra Humlebæk station til Baunebjergscenen.

Tid og sted:

Mandag & Torsdag 18.30-21.30 – Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401, 3050 Humlebæk

Første mødegang: mandag d. 28. august 2023

Det er ikke længere gratis at gå til undervisningen på ungdomsholdet, og der er deltagerbetaling for weekendture, teaterture og rejser til udlandet.

Man kan også blive medlem af foreningen Ragnarock ved at betale 100 kr. – dermed støtter du Ragnarocks arbejde med børn og unge i Fredensborg Kommune. Bliv medlem her.