Ungdomsholdet

Vi arbejder med teaterteknikker og udtryksformer ved hjælp af krop og stemme. Via improvisationer og andre øvelser danner vi karakterer og scener, som til sidst stykkes sammen til en forestilling, hvor sang, musik og dans også spiller en vigtig rolle.

Ragnarock er en musikteatergruppe for unge der har lyst til at prøve kræfter af på en scene. Vi arbejder uden manuskript, så vores stykker er skrevet af de unge. Ragnarock er for dig der har lyst til at være en del af en gruppe. En gruppe der, ud over masser af sociale arrangementer, udfordrer dig i at stå på en scene og bruge din fantasi og kreativt, til sammen med de andre deltagere, at skabe en forestilling.

Vi arbejder med teaterteknikker og udtryksformer ved hjælp af krop og stemme. Via improvisationer og andre øvelser danner vi karakterer og scener, som til sidst stykkes sammen til en forestilling, hvor sang, musik og dans også spiller en vigtig rolle.

Vi kommer til at arbejde med fysisk teater, sang og musik, men også med lyssætning og effekter for dem der elsker at nørde det. Vi prøver så vidt muligt at inddrage deltagernes andre talenter, hvad enten de er dansere, sangere, akrobater eller boksere.

Vi mødes hver  mandag og torsdag kl. 18.30 til 21.00 på Baunebjergscenen på Humlebæk skole – udskolingen.

Der er ingen forudsætninger for at være med. Du er lige velkommen hvad enten du har stået på en scene før eller ej. Vi vil gøre hvad vi kan, så niveauet passer til dine behov.
Der vil i årets løb være weekendture med overnatning, bl.a. til Sverige, og så vil vi i slutningen af året vise den forestilling vi har skabt, for publikum.

Vi har desuden et stort internationalt samarbejde. Der vil være rig mulighed for at komme ud og rejse med gruppen, hvis man engagerer sig og brænder for det. Vi arbejder ofte med andre unge fra teatergrupper i andre lande. Vi giver de unge mulighed for at opleve nye kulturer og mennesker på en anden måde end man oplever det som turist på charterrejse.

Tid og sted:

Mandage 18.30-21.00 og
Torsdag 18.30-21.00 – Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401, 3050 Humlebæk

Første mødegang: torsdag den 29. august

 

Da holdet netop er overgået fra at være et ungdomsskolehold, til at høre under foreningen er vi nødt til at bede jer om at betale en deltagerbetaling for at gå på holdet.

Deltagerbetaling i den kommende sæson er 2500 kr. for hele sæsonen. Betalingen kan deles op i 2 kvoter hvis ønsket. Der ud over er der deltagerbetaling for weekendture, teaterture og eventuelle rejser til udlandet.

Hvis der er lavvande i familiens økonomi, er der også mulighed for at dele betalingen mere op eller få et fritidspas. Så betaler kommunen for kontingentet. Kontakt Sarah for at høre mere om mulighederne, det er ikke meningen at nogen skal være begrænset for at deltage pga. økonomi.

 

Man kan også blive medlem af foreningen Ragnarock ved at betale 100 kr. – dermed støtter du Ragnarocks arbejde med børn og unge i Fredensborg Kommune. Bliv medlem her.