Sarah Eckhardt-Læssøe

Daglig leder og Underviser

Jeg hedder Sarah Eckhardt-Læssøe, jeg er 30 år gammel, vokset op i Humlebæk og desuden gammel Ragnarocker.

Jeg er uddannet på The Commedia School, hvor jeg har studeret fysisk teater i to år, og lavet forestillinger med temaer og teknikker som bl.a. historiefortælling, klovn, Commedia Dell’Arte og masketeater. Teknikker, som jeg er inspireret af og bruger i min undervisning – se www.commediaschool.com
Dertil har jeg en bacheloruddannelse fra Roskilde Universitet hvor jeg har læst Kommunikation og Kultur- og Sprogmødestudier.

Jeg er helt vild med teater, musik og akrobatik og har jeg rejst af flere omgange i Latinamerika, hvor jeg optrådte med musik, sang, teater og ild-gøgl på gader og festivaller, og desuden lærte at tale flydende spansk. i 2016 startede jeg som underviser i Ragnarock, hvor jeg har undervist både mandags- og kokkedalholdet og siden 2017 er blevet underviser på Ungdomsholdet. Når jeg ikke underviser i Ragnarock producerer og turnerer jeg med mine egne forestillinger. Siden 2017 har jeg arbejdet som sekretær i Ragnarock, og i 2020 overtog jeg stillingen som daglig leder med ansvar for alt administrativt samt udvikling af foreningen.

Sarah Eckhardt-Læssøe underviser på: