Billedskolen

På Ragnarocks billedskolehold fordyber vi os i billedkunst, og lærer at arbejde med forskellige materialer og teksturer.

På Ragnarocks billedskolehold fordyber vi os i billedkunst, og lærer at arbejde med forskellige materialer og teksturer.

Ragnarocks billedskole er et sted hvor du kan arbejde med din kreative skaberkraft. Holdet er udbudt i samarbejde med Nivaagaards Malerisamling, og i løbet af sæsonen vil holdet besøge museet og samle inspiration til arbejdet med kunst.

Hvert år får deltagerne får lov at stifte bekendtskab med forskellige materialer indenfor tegnekunst, figurskabning, maling mm. Vi afslutter sæsonen med en udstilling, hvor vi inviterer vores familier. 

Underviser på Billedskolen er uddannet billedkunstlærer og kunsthistorier Ditte Toft Jacobsen, medhjælper er Ilknur.

Undervisningen foregår på Humlebæk BibliotekHver onsdag kl. 15.30-17.30Undervisningen starter: onsdag den 30. august kl. 15.30-17.30, på Humlebæk Bibliotek. Undervisningen slutter onsdag den 22. marts.

Holdet er åbent for børn fra 2.-6. klasse.

Pris for hele sæsonen: 1500 kr. hvoraf 100 kr. går til medlemskab i RagnarockDertil kommer et tillæg på 500 kr. til materialer

Man kan komme 3 gange til prøvetime for at se om holdet er noget for én, men din plads er først reserveret når du er tilmeldt. Stopper en deltager midt i sæsonen tilbagebetales 750 kr.

TILMELD DIG HOLDET HER