Bordrollespil (forår 2024)

Nyt tilbud! Som deltager på Ragnarocks rollespilshold bliver du en del af en lille gruppe med et tæt fællesskab. Med hver terningkast og hver beslutning, udfolder du din kreativitet og bidrager til en fælles fortælling i en episk saga.

Ragnarock åbner op for et nyt tilbud, med bordrollespil for unge! Holdet mødes hver tirsdag frem til sommerferien, med underviser Victor (fra Nørdenirvana).

Er du nysgerrig på hvad bordrollespil er? Så kom til en gratis prøvetime.

Holdbeskrivelse:
Forestil dig et sted, hvor du ikke blot er tilskuer, men en hovedperson i din, og dine medmenneskers egen episke saga. Med hver terningkast og hver beslutning, udfolder du din kreativitet og bidrager til en fælles fortælling.

Her handler det ikke kun om at spille et spil – det handler om at skabe og dele fantastiske hændelser med dine holdkammerater. Vi vil gerne invitere deltagerne til at bringe deres egne fortællinger til bords, om de passer til klassiske regelsæt såsom DnD eller kræver andre systemer.

Her lærer vi ikke kun at navigere gennem fremmede verdener, men også at styrke vores samarbejdsevner, udvikle vores sammenhold, kritiske tænkning og fantasi.

Så hvis du er klar til at træde ud af hverdagen og ind i verdener fyldt med eventyr, spænding og venskab, så er vores bordrollespilshold det perfekte sted for dig.

Velkommen på rollespilsholdet!

 

Undervisere: Victor Tornshøj

Første mødegang: Tirsdag den 23 april
Sidste mødegang: Tirsdag den 25 juni

Tid og sted: 15.00-18.00 på Humlebæk Bibliotek

Pris: 750 kr.

TILMELD DIG HOLDET HER