Historien om Ragnarock

Ragnarock har eksisteret siden 1975 og har hjemsted i Humlebæk. Det blev i sin tid stiftet af nogle unge mennesker, der ønskede at lave en anderledes form for teater, hvor deltagernes egne ideer og improvisationer var udgangspunkt for forestillingerne. En af disse unge var Joachim Clausen, der stadig spiller en aktiv rolle. Samlingspunktet i Ragnarock i dag er teater og musik baseret på mange års erfaringer med græsrodsteater og samarbejde med bl.a. Odin Teatret og skuespilleren Francis Pardeilhan.

Ragnarock aktiverer omkring 150 børn og unge i partnerskab med Fredensborg Kommune og i samarbejde med Ungfredensborg. Langt de fleste kommer fra lokalområdet. I Ragnarock har vi ingen auditions eller optagelsesprøver, du møder bare op og sammen med dine undervisere er du med til at præge den forestilling I laver.

Vi har to hold for børn i. 1.-3. klasse og to hold for børn i 4.-6. klasse i Humlebæk, et ungdomshold for unge fra 7. klasse i Humlebæk, et børnehold for børn i 1.-4. klasse i Kokkedal og tre capoeirahold fra hhv. 6-8 år, 8-12 år og 13 år og opefter på Espergærde Gymnasium. Dertil kommer et akrobatik/nycirkushold for børn i Humlebæk , og en billedskole i Kokkedal.

Ragnarock turnerer meget og har besøgt og samarbejdet med grupper fra Australien, Brasilien, England, Estland, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Italien, Letland, Norge, Rusland (Sibirien), Shetland, Sverige, Sydafrika, Tanzania og Åland.