Julie Andersen

Underviser og bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Julie Andersen. Jeg er født i august 1998. Jeg underviser ungdomsholdet. Det er mit tredje år som underviser på ungdomsholdet, og jeg har tidligere også undervist mandagsholdet i 4 år. Derudover er jeg også sekretær og bestyrelsesmedlem i Ragnarock.

Til dagligt studerer jeg audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder også i Zoologisk Have i København.

Jeg har selv gået til Ragnarock på ungdomsholdet fra 2011 til 2018, hvorefter jeg så er blevet underviser i stedet. I 2016 blev jeg også en del af Jætterne, som er et nyere voksenhold i Ragnarock, hvor jeg stadig er aktiv. Efterhånden har jeg også været med på en del rejser med ungdomsholdet i sammenhæng med internationale projekter – bl.a. Brasilien, Italien, Island, Færøerne, Estland og Letland.

Jeg interesserer mig rigtig meget for teater og især også for musik – jeg synger selv, kan spille på flere instrumenter og har tidligere gået på musiklinjen på Espergærde Gymnasium, hvor jeg blev student i 2017. Det er rigtig fedt at kunne få lov til at give en masse viden og inspiration, som jeg selv brænder for, videre til andre unge mennesker.

Julie Andersen underviser på: