Under Overfladen

Ungdomsholdets forestilling ”Under overfladen” er fra år 2020.

Selvom meget af ungdomsholdets sæson blev præget af COVID-19, og den oprindelige forestillingsperiode blev aflyst, endte den alligevel med at blive vist for et mindre publikum i slutningen af august 2020.

”Under overfladen” handler om en gruppe mennesker, som får muligheden for at komme på en ubåds-ekspedition. Inden afgang blev de trænet op i forskellige erhverv, som der var brug for på rejsen i ubåden. Eksempelvis var der kokkene, som altid havde frisk fisk klar, og mekanikerne, som brugte det meste af tiden på selvopfundne kortspil. Dog bliver det mere og mere tydeligt undervejs på rejsen, at alt ikke er som det så ud til at være. Til slut finder de alle ud af, at de har været en del af et menneskeligt eksperiment, og at de måske ikke når op til overfladen igen, alt imens deres familier på landjorden ser magtesløst til.

Grundet COVID-19 er der ikke taget pressefotos til denne forestilling, men der blev optaget videoer af dele af forestillingen og skabt et flot program med tekster og tegninger.

Du kan se Ungdomsholdets program i pdf’en nedenfor, eller i sidestående billedgalleri.
Nationalisten (program for Under Overfladen)

Du kan herunder også se videoer af de sange/fysiske scener, som var med i forestillingen.